#REPTESQUECUIDEN I ENS CONVIDEN A PENSAR...

Famílies i infants d’arreu, ja heu tingut temps d’escoltar-vos totes les propostes musicals que vam aconseguir reunir ahir?

Avui us proposem una cosa ben diferent, teniu ganes de pensar una miqueta?

Us convidem a compartir amb nosaltres un enigma que us agradi. Entre tots aconseguirem un munt de propostes que ens mantindran la ment entretinguda una bona estona.

Us agrairem que ens envieu la resposta correcta al vostre enigma a educaciogirona@gmail.com; així d’aquí a uns dies podrem compartir totes les solucions i tots podreu comprovar si les vostres opcions eren correctes!

Serem capaços de resoldre’ls tots?

Nosaltres, us deixem el primer... per anar obrint boca!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant. 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Us descobrim la solució:

La sèrie continua amb S (sis), S (set), V (vuit), N (nou), D (deu).....

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants