ELS #REPTESQUECUIDEN CELEBREN SANT JORDI

Bon dia famílies!

Avui sobren les explicacions. Un dia com avui, tan assenyalat a casa nostra, els #reptesquecuiden no podem fer altra cosa que celebrar Sant Jordi.

Us proposem que omplim la xarxa de roses per Sant Jordi. Utilitzem les roses com a símbol per cridar als quatre vents que ens sentim units i que esperarem pacients el dia que ens puguem regalar en persona flors, abraçades, somriures i petons. Així, cuidem a tots els què ara ho necessiten i ens cuidem.

Envieu-nos les vostres roses a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden. Avui tot s’hi val: roses del jardí, roses de paper, roses dibuixades, roses fotografiades... el què us vingui més de gust!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Els #reptesquecuiden avui han lluït molt florits. Esperem que gaudiu de totes les roses que ens han fet arribar! Feliç Sant Jordi!







































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants