ELS #REPTESQUECUIDEN CELEBREN SANT JORDI

Bon dia famílies!

Avui sobren les explicacions. Un dia com avui, tan assenyalat a casa nostra, els #reptesquecuiden no podem fer altra cosa que celebrar Sant Jordi.

Us proposem que omplim la xarxa de roses per Sant Jordi. Utilitzem les roses com a símbol per cridar als quatre vents que ens sentim units i que esperarem pacients el dia que ens puguem regalar en persona flors, abraçades, somriures i petons. Així, cuidem a tots els què ara ho necessiten i ens cuidem.

Envieu-nos les vostres roses a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden. Avui tot s’hi val: roses del jardí, roses de paper, roses dibuixades, roses fotografiades... el què us vingui més de gust!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Els #reptesquecuiden avui han lluït molt florits. Esperem que gaudiu de totes les roses que ens han fet arribar! Feliç Sant Jordi!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants