CARTES AMB COR (XII)

Com bé sabeu, la iniciativa #reptesquecuiden que aquests dies estem liderant des de l'Ajuntament, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, neix per facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

És per això que, aquests dies, a més de les vostres respostes als #reptesquecuiden estem rebent un munt de cartes, vídeos, fotografies, dibuixos, etc adreçades al projecte CARTES amb COR promocionat per Salut i Educació.

I perquè aquests missatges de suport, ajuda i solidaritat arribin a totes les persones ingressades i a tots els professionals que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda, aquí us els compartim:

Avui us mostrem els missatges que ens han fet arribar des de l'escola Joan Reglà, de Bàscara.

“Des de l'escola Joan Reglà de Bàscara ens sumem a la crida de fer arribar dibuixos i missatges d'ànim a tots i totes els que esteu al peu del canó en aquesta complicada situació que ens ha tocat viure. Aquests dibuixos, també són per les persones que esteu passant aquests moments en solitud, molts ànims!

Hem de dir, que els nostres infants han rebut aquesta iniciativa amb molt d'entusiasme i ens han fet arribar un grapat de dibuixos i missatges plens d'esperança i d'optimisme.
Aprofitem per desitjar-vos salut i força i us enviem una forta abraçada.”
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants