LA LLEGENDA DE L’ORIGAMI ARRIBA ALS #REPTESQUECUIDEN

Una llegenda mil·lenària japonesa explica que si algú construeix 1.000 grues de paper com les de la fotografia se li concedirà un desig.

És per això que, tradicionalment, regalar grues de paper s’ha associat amb el fet de voler desitjar salut, benestar, felicitat i prosperitat.

Us animeu a omplir la xarxa de figures de paper (vaixells, ocells, granotes, grues, etc) com a símbol dels nostres millors desitjos per a les persones ingressades i per als professionals que aquests dies ens estan cuidant a tots plegats?

Envieu-nos les vostres creacions a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Desitgem que la llegenda sigui ben certa i aquest munt de figures de paper transportin els desitjos de benestar i salut a totes les persones ingressades als centres sanitaris. #reptesquecuiden













Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants