UNA MICA DE MOVIMENT ALS #REPTESQUECUIDEN

Bon dia famílies!

Quina habilitat que teniu amb les figures de paper, totes les què vau anar compartint eren xulíssimes!

Què tal si continuem mostrant les habilitats què teniu? Us demanem que ens compartiu la vostra figura de ioga preferida. Així, omplirem les xarxes de moviment suau i relaxat perquè les persones ingressades tinguin un munt d’idees de com començar a reprendre l’esport quan es recuperin i perquè els professionals comptin amb iniciatives pausades per desconnectar de la pressió d’aquests darrers temps.

Penseu a compartir les vostres imatges a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I aquí teniu totes les postures de ioga que ens han arribat al llarg d'avui. Moltes gràcies per participar als #reptesquecuiden.












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants