CARTES AMB COR (XI)

Com bé sabeu, la iniciativa #reptesquecuiden que aquests dies estem liderant des de l'Ajuntament, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, neix per facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

És per això que, aquests dies, a més de les vostres respostes als #reptesquecuiden estem rebent un munt de cartes, vídeos, fotografies, dibuixos, etc adreçades al projecte CARTES amb COR promocionat per Salut i Educació.

I perquè aquests missatges de suport, ajuda i solidaritat arribin a totes les persones ingressades i a tots els professionals que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda, aquí us els compartim:

Avui us mostrem els missatges que ens han fet arribar des de l'escola Montjuïc Girona International School.


"En primer lloc ens agradaria, en nom de l’escola, agrair tot el que esteu fent per la ciutadania i l’esforç que mostreu amb els vostres actes dia a dia atenent totes les necessitats que es presenten degut a la pandèmia. Estem molt orgullosos d'estar en mans de persones entregades a salvar vides i vetllar en aquelles que més ho necessiten en aquests temps que estem passant.


Volem fer-vos arribar un plegat de cartes en forma de llibret que han elaborat alumnes de la nostra escola. D’aquesta manera volem transmetre el nostre agraïment, suport i ànims tant pel personal treballa als hospitals com a persones que a dia d’avui tenen el virus. 

Esperem que sigui del vostre agrat i que pogueu seguir endavant...

Moltes gràcies."










































































































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants