HA ARRIBAT L’HORA DE RELAXAR-SE ALS #REPTESQUECUIDEN

Volem continuar fent-nos presents en la vida als centres sanitaris des de la llunyania. I hem pensat que, entre tant ritme frenètic aquests dies a les clíniques i hospitals, la millor proposta per avui era omplir les xarxes de música relaxant!

Us animeu a compartir amb nosaltres les cançons que us relaxen i així crearem entre tots una llista de cançons plenes de calma? Envieu-nos les vostres propostes a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Ha arribat el moment d’agafar auriculars i gaudir de totes les cançons que es comparteixin als #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Us compartim la llista musical  dels #reptesquecuiden que hem construït entre tots/es per quan busquem una estona de pau i calma. Gràcies a tots per les vostres propostes!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants