ELS #REPTESQUECUIDEN CELEBREN QUE SURT EL SOL

Què us semblaria celebrar que després de tants dies de pluja torna a brillar el sol per portar una mica de llum i escalfor a les clíniques i hospitals?

Us proposem que ens envieu fotografies de com veieu el sol des de les vostres llars o alguna sortida o posta de sol que tingueu fotografiada i vulgueu compartir. Recordeu d’etiquetar-nos a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.  

De ben segur que omplirem les xarxes d’imatges precioses i plenes de vitalitat!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acomiadem el divendres amb totes les fotografies que ens heu fet arribar als #reptesquecuiden amb el sol com a protagonista.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants