ELS #REPTESQUECUIDEN S’OMPLEN DE DIVERSIÓ

Bon dia famílies!

Segur que tots coneixeu el Tarlà de Girona. Com bé sabeu, ens visita des de fa molts anys cada primavera, i, justament va començar a fer cabrioles en època de quarantena per entretenir els gironins.

Us proposem convertir-vos en Tarlà i mostrar-nos alguna habilitat que tingueu per entretenir i així fer més divertides les hores d’hospital!

Amb què ens sorprendreu?  

I per si teniu ganes de saber més coses sobre la vida del Tarlà, no us perdeu aquesta Auca del TarlàPodreu descobrir la història del Tarlà, veure'n un vídeo animat i fins i tot, pintar la vostra pròpia auca!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant. 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquí podeu deixar sorprendre-us per les habilitats que ens han fet arribar als #reptesquecuiden








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants