ELS #REPTESQUECUIDEN S’OMPLEN DE BONA COMPANYIA

Bon dia famílies!

Sabeu en què coincideixen sobre els missatges de suport que reben a diari totes les persones ingressades i els professionals que aquests dies ens estan cuidant?

Doncs que els fan un munt de companyia. I nosaltres avui volem, precisament, omplir els #reptesquecuiden de bona companyia, però aquest cop: ben animal.

Us proposem que ens compartiu els animals amb els què conviviu aquests dies de confinament a casa i que, de ben segur, també us fan una companyia enorme.
Ens els deixeu conèixer i així, les persones ingressades i els professionals es sentiran encara una mica més acompanyats?

Recordeu de compartir-ho a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sens dubte, hem aconseguit omplir de bona companyia els #reptesquecuiden.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants