ELS #REPTESQUECUIDEN S’OMPLEN DE LA NOSTRA GENT

Què tal famílies?

Sabem que tots plegats, persones ingressades, professionals que ens cuiden i també tots i totes vosaltres des de casa vostra tenim una cosa en comú: enyorem la nostra gent.

Aquests dies pensem sovint en aquells familiars, amics, companys de feina, veïns o simplement coneguts que omplien els nostres dies de caliu i bones estones. I que tantes ganes tenim de tornar a veure (sense una pantalla entremig).

Us agradaria compartir amb nosaltres quines seran les primeres persones que visitareu quan la situació ens ho permeti? Aprofitem les xarxes per evidenciar que pensem els uns en els altres aquests dies.

Si etiqueteu a les persones que teniu ganes de retrobar, segur que robareu més d’un somriure avui!

Recordeu de compartir-ho a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants