CARTES AMB COR (XVII)

Com bé sabeu, la iniciativa #reptesquecuiden que aquests dies estem liderant des de l'Ajuntament, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, neix per facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

És per això que, aquests dies, a més de les vostres respostes als #reptesquecuiden estem rebent un munt de cartes, vídeos, fotografies, dibuixos, etc adreçades al projecte CARTES amb COR promocionat per Salut i Educació.

I perquè aquests missatges de suport, ajuda i solidaritat arribin a totes les persones ingressades i a tots els professionals que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda, aquí us els compartim:

Aquest Sant Jordi us mostrem els missatges que ens han fet arribar els alumnes de l'escola Domeny de Girona.

“Benvolguts,
Des de l’escola Domeny de Girona volem expressar el nostre agraïment a la tasca dels sanitaris i alhora acompanyar als malalts dels vostres centres. Per això us fem arribar les produccions que enguany les nostres famílies han fet per participar en els JOCS FLORALS de l’escola.

Esperem i desitgem que us ajudin a passar una bona estona.


MOLTES GRÀCIES!”
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants