CARTES AMB COR (V)

Com bé sabeu, la iniciativa #reptesquecuiden que aquests dies estem liderant des de l'Ajuntament, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, neix per facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

És per això que, aquests dies, a més de les vostres respostes als #reptesquecuiden estem rebent un munt de cartes, vídeos, fotografies, dibuixos, etc adreçades al projecte CARTES amb COR promocionat per Salut i Educació.

I perquè aquests missatges de suport, ajuda i solidaritat arribin a totes les persones ingressades i a tots els professionals que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda, aquí us els compartim:

Avui us mostrem els escrits de l'Ana, la Judith i l'Elizabeth.

ANA                                                                                                                                                                              

NO ESTEU SOLS


Bon dia:

Volia fer-li arribar tot l’ànim i recolzament en aquests moments tan difícils per a tots els afectats per la Covid-19 i també el personal sanitari que s’està empleat a fons per ajudar-los.

Des de les nostres llars pensem cada dia en tots vosaltres i m’imagino els sentiments d’angoixa i incertesa pels que deveu estar passant tant vosaltres com les vostres famílies.

Em poso en la vostra situació i per això vull que sapigueu que no esteu sols, la vostra lluita contra aquest virus és la nostra lluita, estem tots en tot això, tard o d’hora podem estar igual i voldria compartir una esperança que a mi personalment m’està ajudant a suportar aquesta situació i per això vull compartir-la perquè penso que també us pot ajudar.

A la Bíblia, a Isaïes 33:24 trobem la promesa que ha fet Déu de que en el futur deixarem de patir malalties: «i cap habitant dirà: estic malalt»
No li agradaria viure feliç i sense preocupacions juntament amb la seva família i amics per sempre? Això és el que Déu ens ha promès a la Bíblia. Li animo a que visiti www.jw.org a on trobarà més informació sobre aquestes promeses i algunes preguntes que poden sorgir com:
·       Perquè permet Déu que patim?
·       Quin era el propòsit original de Déu quan va crear la Terra?

Espero sincerament que es recuperi aviat i que tot surti bé.

Cordialment,

Ana 


JUDITH                                                                                                                                                                             

Bon dia,

M’agradaria fer-li arribar aquest correu per transmetre-li tot el meu suport i ànims en aquests moments tant difícils i durs per a tots els malalts de Covid-19 i el personal sanitari que està posant tot el seu esforç per ajudar i fer que s’acabi el més aviat possible.

Des del nostre confinament a casa pensem cada dia en tots vosaltres i no ens podem arribar a imaginar l’angoixa i la por que deveu estar sentint.

Em poso a la seva situació, i és per això que voldria que dir-vos que no esteu sols, i que la lluita contra aquesta malaltia també és la nostra lluita. Estem junts en això, i no sabem si tard o d’hora estarem igual. Per aquest motiu m’agradaria compartir amb vostè una esperança que a mi em fa afrontar aquesta situació d’una altra manera i espero que a vostè també li pugui ajudar.

Ho trobem a la Bíblia, a Isaïes 33:24. Transmet un missatge d’esperança pel futur ja que promet que deixarem de patir malalties entre altres coses, diu: “I cap habitant no dirà: Estic malalt.”

No li agradaria viure feliç i sense preocupacions juntament amb la seva família i amics per sempre? Això és el que promet la Déu a la Bíblia. L’animo a visitar la pàgina web jw.org per respondre altres preguntes que es possible que s’hagi fet com “Per què permet Déu el patiment?” o “Quina és la senyal dels últims dies?”. També hi trobarà molts articles i vídeos que li podrien interessar.

Espero sincerament que aviat es recuperi i que tot vagi bé.

Cordialment,


Judith


ELIZABETH                                                                                                                                                                          

Hola buenos días

Escribo esta para deciros que entendemos la situación que estáis pasando con esta pandemia os queremos dar mucho animo para seguir en esta etapa tan mala 

Sois tanto pacientes como sanitarios unos valientes  los enfermos por la paciencia ia y los sanitarios el aguante y valor de estar tratando este virus ya que podéis contagiaros 

Sois un ejemplo por eso quiero daros mi apoyo y todo mi cariño para que podáis aguantar 

Esperando que pronto todo pase y podáis de nuevo estar con vuestras familias

Dejaros un texto de animo que me ha gustado mucho esta en Isaías que dice ningún habitante dirá estoy enfermo es u consuelo saber que Dios jehova se preocupa por la humanidad 

Me despido de  vosotros con un fuerte abrazo cariñoso y una pronta recuperación

Un saludo a todos 

Elizabeth

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pels pacients:


Hola buenos días mi nombre es Elizabeth y escribo esta carta para solidarizarme con usted debido a esta pandemia del coronavirus que tenemos y que tenéis que estar confinados en un hospital. Pienso que estáis pasando días muy difíciles y muy duros.

Por eso me gustaría compartir con usted un pensamiento  biblico que se encuentra en Isaías 33:24 nos dice Jehova Dios que en un futuro muy cercano ninguna persona dirá estoy enfermo, me gustaría que cuando tenga oportunidad podría buscar en nuestra pagina web jw.org ahí encontrara muy buena información sobre muchos temas importantes de la vida es un privilegio que alguien se está preocupando por cada uno de nosotros. 

Me despido de usted deseándote una pronta recuperación reciba un abrazo muy fuerte

Un saludo


Elizabeth

Pels sanitaris:


Hola buenos días

Queridos sanitarios me llamo Elizabeth y daros mucho ánimo y gracias por todo lo que estáis haciendo por los enfermos del corona virus, aunque son momentos difíciles, nunca perdéis la sonrisa aunque por dentro estáis sufriendo

OS queremos mandar todo nuestro apoyo y solirarizarnos con vosotros

Quiero compartir con todos ustedes que en momentos difíciles me han servido de consuelo.esta en la biblia en Isaias41:10 que dice no tengas miedo porque estoy contigo. No te angusties porque yo soy tu Dios yo te daré fuerzas.sí yo te ayudare con mi mano derecha de justicia de veras te sostendré

Cuando todo vuelva a la normalidad me gustaría que pudiera entrar en nuestra pagina web: jw.org es de acceso gratuito, encontrara información de animo y esperanza para la vidaMe despido con un abrazo muy fuerte y mis mejores deseos de que todo se soluciones pronto y volvamos a la normalidad


Un saludo.

Elizabeth

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hola buenos dias

Escribimos la siguiente para daros animo y encomio

Dado las circunstancias que estáis teniendo con esta pandemia. Somos conscientes de vuestra abnegación con los pacientes, ya que estáis dando todo vuestro tiempo para ayudar a cuidar de ellos.

Os queremos trasmitir nuestro apoyo y dejarles un mensaje de animo que lo podéis leer en la biblia este es Isaías 65:17  que dice  porque miren voy a crear unos nuevos cielos y una nueva toerra. Donde las cosas del pasado no serán recordadas ni vendrán al corazón

Os despedimos deseando que todo esto pase pronto y podáis estar con vuestras familias y sea todo esto pasajero 

Un saludo 

Elizabeth

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants