ELS #REPTESQUECUIDEN FAN AROMA DE LLAR


Què tal esteu famílies?

Després del munt de receptes que vam rebre ahir, nosaltres volem continuar explorant el poder dels sentits.

Sovint, les olors són capaces de transportar-nos amb la imaginació a llocs remots. Estigueu on estigueu, segons quina aroma oloreu, de cop, us traslladeu al caliu de casa vostra.

Avui us proposem omplir les xarxes de les aromes que us fan sentir com a casa. No trobeu interessant omplir les xarxes d’aromes que ens facin sentir com a casa perquè les persones ingressades puguin, per un moment, traslladar-se amb la imaginació la seva llar?

Envieu-nos les vostres imatges o comentaris relacionats amb les aromes que ens fan sentir com a casa a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Us compartim les aromes que avui ens han fet sentir com a casa, recollits, segurs i plens d'escalf.









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants