ELS PETITS DETALLS ALS #REPTESQUECUIDEN


Bon dia famílies!

Si alguna cosa està posant de manifest aquests dies de confinament on tots tenim “noves normalitats” és que a vegades les coses més senzilles, els petits detalls, són els que ens omplen de vitalitat i bon humor.

No trobeu que seria un gest molt generós omplir les xarxes de petits detalls de la vida quotidiana perquè les persones ingressades puguin compartir amb nosaltres alguns dels moments bonics del nostre dia i així, contagiar-se de benestar i bon humor?

Us proposem que ens envieu un moment bonic d’avui que vulgueu compartir a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquí us recollim "moments bonics" que ens regala la vida quotidiana tot i l'excepcionalitat del moment què vivim. #reptesquecuiden














Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants