ELS #REPTESQUECUIDEN S’OMPLEN D’ART

Bon dilluns família!

Avui volem inaugurar la darrera setmana d’abril compartint peces artístiques. Des de sempre l’art ha estat un bon aliat per evadir-se, viatjar a d’altres cultures, gaudir de la bellesa, nodrir-se i enriquir-se culturalment.

I volem, precisament, regalar moments així d’especials a totes les persones ingressades aquests dies en les clíniques i hospitals de la nostra ciutat.

Us convidem a enviar-nos a #reptesquecuiden la vostra obra d’art preferida. Tot s’hi val: obres famoses, obres més desconegudes i, per descomptat, obres creades per vosaltres!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Avui hem omplert els #reptesquecuiden d'art: bellesa, sensibilitat i harmonia. Us convidem a a gaudir amb nosaltres!

















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants