ELS #REPTESQUECUIDEN ENSENYEN LES VERGONYES

Bon diumenge famílies!

Avui als #reptesquecuiden volem ensenyar les vergonyes. Sabem que tots aquests dies a casa, més d’un heu aprofitat per posar ordre. I, de ben segur que en algun calaix heu retrobat abandonat aquell objecte que algun dia us van regalar i que no us agrada gens o no té cap servei.

Parlem dels objectes que coneixem amb el sobrenom de “pongos”. Us sembla si omplim les xarxes d’una mica de sentit de l’humor i compartim aquells objectes que voldríem fer desaparèixer de casa però que encara guardem?

Així regalarem algun que altre somriure d’incredulitat a les persones ingressades i als professionals que treballen aquest diumenge.

Als #reptesquecuiden ja tenim ganes de descobrir quines relíquies arribaran a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquí els pongos dels #reptesquecuidenComentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants