ELS #REPTESQUECUIDEN VIATGEN A LA LLUNA

Què us semblaria aprofitar aquesta lluna plena tan preciosa que brilla aquests darrers dies per portar una mica de llum i màgia a les clíniques i hospitals?

Precisament aquests són llocs on l’activitat no s’atura mai, ni tan sols a les nits. No trobeu que seria preciós enviar fotografies de la lluna plena a les persones ingressades i els sanitaris que s’estan tota la nit treballant perquè també la puguin gaudir aquests dies?

Us proposem que ens envieu fotografies de la lluna tal com la veieu des de les vostres llars. Recorda d’etiquetar-nos a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.  

Avui viatjarem a la lluna! O, si més no, ens deixarem seduir per la seva calidesa.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I aquí, les llunes dels #reptesquecuiden-












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants