CARTES AMB COR (III)

Com bé sabeu, la iniciativa #reptesquecuiden que aquests dies estem liderant des de l'Ajuntament, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, neix per facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

És per això que, aquests dies, a més de les vostres respostes als #reptesquecuiden estem rebent un munt de cartes, vídeos, fotografies, dibuixos, etc adreçades al projecte CARTES amb COR promocionat per Salut i Educació.

I perquè aquests missatges de suport, ajuda i solidaritat arribin a totes les persones ingressades i a tots els professionals que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda, aquí us els compartim:

Avui us mostrem algunes de les cartes que ens arriben de la mà de l'Aaron, l'Afra i la Rosa. 

Aaron, 10 anys                                                                                                                                                                

CARTA DE ÁNIMO

Hola me llamo Aaron tengo 10 años. 
Os curareis pronto todos se están quedando en casa. Queremos que os curéis pronto. Mucha gente tiene el coronavirus por eso todos nos quedamos en casa apoyando. Pensamos mucho en vosotros. Os curareis pronto. Va que podéis aguantar, ánimos!!! Queda poco!!! 

Afra Borràs Fort                                                                                                                                                    



Rosa                                                                                                                                                                     

QUATRE RATLLES PELS PROFESSIONALS

Aquestes ratlles van dirigies als Sanitaris, metges i totes les grans persones dedicades a tenir cura de tots nosaltres, sense cap excepció

Hola, em dic Rosa

T'escric aquestes ratlles a tu que vetlles per tots, el meu agraïment per tot l'acompanyament que estàs fent, per les hores, per les mirades, pels gestos, per tot l'esforç que estàs fent . Pel teu altruisme, i pel teu amor incondicional. La llista és llarga i no tindria prou espai per tots els agraïments que em surten del cor.

La teva dedicació no té preu, has triat un camí dedicat als altres, un camí ple de valentia i coratge. No hi ha prous braços per abarcar l'abraçada i la tendresa que voldria que rebessis, T'envio la meva abraçada reconfortant i amorosa.
Gràcies! Gràcies! Gràcies!
Gràcies per contribuir en l'acompanyament al miracle de la vida en totes les seves dimensions, tant la cara més amable com la més dura i colpidora,

Una abraçada plena d'amor, un polsim d'alegria, un raig de sol i molts ànims pels dies que vindran i ens reconfortaran a tots i ens hauran fet millors persones.

GRÀCIES, US ESTIMEM!

ÀNIMS JA QUEDA MENYS! AVIAT PODREM DIR:  GRÀCIES PER LA FEINA FETA, PER REGALARNO'S EL VOSTRE ACOMPANYAMENT I DEDICACIÓ. Ara a Descansar.

Una abraçada!

Rosa


ESCRIT PER ALS PACIENTS

Hola amic/ amiga, sóc la Rosa


Et parlo d'amistat, perquè els que som encara que no ens coneguem de res. El meu cor batega per tu, encara que no ens haguem vist mai perquè tots formem part de tot aquest enrenou que es diu planeta Terra.
Això passarà, tornarem a caminar pels carrers i ara sí,  valorarem un somriure i una mirada en uns ulls que potser seran desconeguts però que tindran un caire més amable i proper. Ara sabem valorar encara més la importància de l'Amor, aquest amor incondicional que ens apropa a tots i que ens fa saber que tots estem al mateix vaixell i compartim un espai i un temps.

Una gran abraçada molt dolça amb aroma de roses fresques, un somriure ple de sol i alegria. Amb tot el cor.
Sé que t'arribarà perquè està feta amb el cor i de la manera més amorosa possible. Des de el meu confinament jo sóc amb tu, t'acompanyo, penso en tu.

Pot semblar estrany però si ho necessites pensa en mi, explica'm tot el que vulguis, el que et passi pel cap, el que no pots compartir amb les persones que més t'estimen i formen part del teu entorn. De ben segur m'arribarà d'una manera o un altra. Podem compartir aquesta estona. T'escolto, sóc amb tu encara que no em vegis.
T'envio un raig de sol, serenitat, un polsim d'alegria i una abraçada que et reconforti. 
Aquests dies regalat tant com puguis pensaments guardats al teu cor d'alegria, gestos de tendresa que has viscut, moments que t'han fet feliç. Pensa-hi tant com puguis, pensa en l'agraïment i en la felicitat que has donat a tantes persones al llarg de la teva vida.Fins hi tot les paraules d'amor no expressades arriben al cor d'aquells que ens envolten. Gràcies per formar part de totes aquestes vivències.

ENS EN SORTIREM! ÀNIMS!
Amb amor 
Rosa


AGRAÏMENT AL PERSONAL SUBALTERN, DE NETEJA I DE SUPORT

Aquestes ratlles van dirigides a tot el personal subaltern, de neteja, de suport a tots aquells professionals que hi ha al darrere i que no són vistos però que hi són i són molt importants.

Hola em dic Rosa,
em dirigeixo a tu per agrair-te tota la feina que estàs fent, per la teva presència silenciosa, però constant i tant necessària, Sense tu els Sanitaris, metges i persones que estan més directament relacionades amb els pacients ho tindrien molt difícil. No podrien fer la seva feina amb la comoditat en que dintre de tot ho poden fer i la seva feina seria molt més feixuga. També els malalts en patirien les conseqüències i viurien encara amb més incomoditat el seu malestar.

Fas que tot sigui més amable i vetlles des de un segon o tercer terme perquè tothom ho tingui una mica més fàcil. Vull que sàpigues, que som molts els qui reconeixem la importància que formis part de l'equip i que sense tu res no seria igual. Que has esdevingut imprescindible i una peça clau de tot l'engranatge.
T'estimem i t'agraïm la teva presència, la teva feina tant important i tan poc vista a vegades. Et reconeixem i també t'aplaudim.

Moltes GRÀCIES, Gràcies per ser-hi, per dedicar el teu esforç, pel teu granet de sorra que no és tan sols un granet sinó una gran feina.
Una abraçada, ànims!
T'envio un raig de sol, una abraçada amorosa de sincer  agraïment, un riure i molt d'amor.

Gràcies! Gràcies! Gràcies!
Rosa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants