FEM SENTIR ELS #REPTESQUECUIDEN

Tenim ganes de sumar-nos als forts aplaudiments que cada dia a les 20 hores omplen els carrers de la nostra ciutat per reconèixer els professionals que aquests dies ens cuiden a tots.

Però, què tal si ens tornem una mica esbojarrats?

Us proposem que us inventeu un aplaudiment original (amb els peus, en equip, amb objectes, etc) i ens el feu arribar a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Així omplirem les xarxes d’aplaudiments originals per agrair la dedicació i entrega de totes aquelles persones que estan treballant per resoldre una situació tan excepcional.  

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podeu gaudir de tots els aplaudiments originals que han arribat als #reptesquecuiden.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants