ELS #REPTESQUECUIDEN BAIXEN RITME

Sortosament aquest maig sembla que portarà amb ell una mica de llum a la situació d’excepcionalitat que hem viscut aquests darrers temps.

Gràcies a la col·laboració de tots plegats i a la voluntat de cuidar-nos entre uns i altres, podem encarar un període en què a poc a poc, puguem retornar als carrers i a les nostres activitats.

Serà important mantenir la consciència i responsabilitat que hem mostrat entre tots fins ara. Per celebrar-ho, els #reptesquecuiden baixem ritme. Sabem que ara, tots i totes, cada vegada teniu més obligacions de nou.

És per això que, després d’un abril molt intens i actiu acompanyant-nos cada dia, els #reptesquecuiden farem propostes setmanals d’ara en endavant.

Volem donar-vos les gràcies a tots els què heu participat fins ara, ens heu seguit i heu fet créixer aquesta iniciativa. Són moltes les persones ingressades que es senten acompanyades cada dia per tots els vostres missatges de suport, d’entreteniment i per l’escalf de les vostres paraules.

Encara que baixem ritme, seguirem aquí per ser el vostre altaveu. Si en algun moment voleu enviar-nos algun dibuix, missatge, carta, fotografia o vídeo, podeu adreçar-vos a educaciogirona@gmail.com o a qualsevol de les nostres xarxes i nosaltres compartirem el vostre missatge de suport als professionals i les persones ingressades.

Mentrestant, nosaltres només podem dir-vos que estigueu atents al repte que us plantejarem el proper dilluns 4 de maig... i moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants