ELS #REPTESQUECUIDEN CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

En motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa tenim ganes de tornar a omplir de propostes musicals interessants els #reptesquecuiden.

Avui us demanem que compartiu aquelles cançons que, tant bon punt en sentiu les primeres notes, no podeu resistir-vos de començar a ballar.

Si algú, a més, s’anima fins i tot a enviar-nos el vídeo de com balla la cançó, serà un plaer compartir una estona de dansa virtual plegats!

Recordeu d’enviar-nos els vostres missatges a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Aneu convertint algun raconet de casa en pista de ball!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquí us deixem un munt de cançons per escoltar, gaudir i ballar fins que us canseu!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants