LLUMS I OMBRES A #REPTESQUECUIDEN

Què tal esteu famílies? Ja us heu animat a provar algun dels jocs de taula que ahir van córrer per les xarxes dels #reptesquecuiden?

Avui us proposem, en certa manera, continuar jugant.

Us demanem que ens envieu imatges o vídeos en què es vegi com jugueu amb la llum i les ombres. La claror, les ombres, els colors o siluetes que es projecten al terra quan entren els raigs de llum per la finestra sempre ens fan volar la imaginació. I fer volar la imaginació és una molt bona manera d’aconseguir que el temps passi més ràpid per a les persones ingressades.

Recordeu d’etiquetar-nos a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden. 

T’apuntes al #reptesquecuiden d’avui?

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Aquí una mica de llum, ombra i imaginació! Esperem que us agradi.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants