Guia turística de Girona per a infants feta per infants

Una guia turística de Girona amb la perspectiva dels infants

Els nois i noies de 6è de l'escola Domeny de Girona, autors de la guia, amb l'alcalde i la regidora d'Educació
 
S'ha presentat la Guia Turística de Girona per a infants, que han fet els nois i noies de 6è d'educació primària de l'escola Domeny de la ciutat de Girona. Es tracta d'un recull temàtic d'elements de la ciutat que els autors creuen que poden ser interesants per a aquells infants que visiten la ciutat acompanyats dels seus familiars adults. La idea parteix del fet que les guies turístiques, en general, estan adreçades a un públic adult. I amb aquesta guia s'ha volgut mostrar què li agradaria veure a un nen o una nena que visiten la ciutat des del punt de vista d'aquells nens i nenes que hi viuen.

A l'apartat de gastronomia, per exemple, hi ha diferents bars i locals gastronòmics que els agraden especialment per alguna raó, així com una breu descripció del "xuixo" de Girona, el dolç més típic de la ciutat. A l'apartat de curiositats, hi podem trobar la plaça dels Raïms o un repte per comptar les escales de la Catedral. A esbarjo hi ha una curiosa entrada sobre l'aparador de la botiga Zeppelin i un suggeriment per anar a veure un partit del Girona CF, entre moltes altres entrades. Tot plegat són aquells elements que han triat els alumnes de 6è d'educació primària de l'escola Domeny per fer més interessant la visita dels turistes més menuts.

La idea és que l'escola Domeny tingui la guia com un projecte d'educació d'escola i que, a cada curs escolar, els alumnes que facin 6è l'actualitzin i incorporin noves entrades.

Podeu veure més imatges de la guia en aquest enllaç.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog