ELS #REPTESQUECUIDEN S’OMPLEN DE MÀGIA

Bon dia famílies!

Avui, entremig d’una setmana amb tanta pluja, tenim ganes de donar la volta a la situació i aprofitar l’aigua com a aliada per jugar amb la imaginació.

Ens ajudeu a transportar una mica de màgia a les habitacions de les persones ingressades i a fer volar la imaginació de tots els professionals que aquests dies no s’aturen per cuidar-nos a tots plegats?

Us proposem que compartiu amb nosaltres imatges jugant amb bombolles de sabó. Us animeu a fer volar la imaginació deixant-vos seduir per un joc tan simple i la màgia de les bombolles volant i explotant?

Penseu a compartir-ho a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gràcies per haver omplert els #reptesquecuiden de bombolles, jocs de llum, aigua i sabó i de màgia.









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants