AVUI ELS #REPTESQUECUIDEN ENS CONVIDEN A PASSEJAR

Què us sembla si aprofitem que tenim una banda sonora de luxe amb totes les propostes d’ahir, ens posem els auriculars i “sortim a passejar”?

Us proposem que compartiu amb nosaltres una fotografia del què es veu per la vostra finestra de casa. Entre totes les fotografies que anem rebent anirem reconeixent espais de la nostra ciutat i els seus voltants i podrem compartir una bonica passejada virtual. Recorda d’etiquetar-nos a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.  

Ens acompanyeu a fer una visita virtual per Girona?  

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Aquí us compartim el recull de fotos que ens han fet arribar per fer una passejada virtual per Girona i voltants.












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants