CARTES AMB COR (XXII)

Com bé sabeu, la iniciativa #reptesquecuiden que aquests dies estem liderant des de l'Ajuntament, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, neix per facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

És per això que, aquests dies, a més de les vostres respostes als #reptesquecuiden estem rebent un munt de cartes, vídeos, fotografies, dibuixos, etc adreçades al projecte CARTES amb COR promocionat per Salut i Educació.

I perquè aquests missatges de suport, ajuda i solidaritat arribin a totes les persones ingressades i a tots els professionals que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda, aquí us els compartim:

Avui us mostrem les cartes que ens han fet arribar la Loida, l'Oriol, en Roger, l'Elisabeth, en Lluís, l'Aroa i en Karin.

LOIDA                                                                                                                                                                              

Estimat pacient, 
em dic Loida i li escric aquesta carta amb la fi de solidaritzar-me amb vostè i transmetre-l'hi unes paraules d'ànim, ja que degut a l'actual situació, segur está passant uns dies molt difícils amb la confinació per la pandemia del Coronavirus.

M'agradaria compartir amb vostè una esperança molt animadora i enfortidora que a mi m'ha ajudat en diferents situacions de la meva vida.
Ens la dóna la Biblia a Apocalipsi 21:4 on diu que Jehovà Déu promet que molt aviat acabará amb el patiment, l'enfermetat i la mort.

S'imagina vostè viure així, amb aquestes condicions...?
Es meravellós saber que Déu es preocupa per nosaltres i pel nostre benestar!

M'acomiado desitjant-li de tot cor una rápida recuperació!
Records i abraçades,
Loida




ORIOL I ROGER                                                                                                                                                                





ELISABETH                                                                                                                                                                      

Hola buenos días debido a esta pandemia los trabajadores de la limpieza también se están dando por entero a esta pandemia dado que también se juegan la vida quiero darles mi apoyo y animo en estos momentos y las gracias por estar al pie de esta pandemia sin ellos no podrían trabajar tranquilos los médicos ya que están en todo el momento limpiando desinfestándolo todo.

Os damos muchas gracias y esperamos pronto acabe todo esto recibir un fuerte abrazo 

Elisabeth

LLUÍS GONZÁLEZ                                                                                                                                                               

Hola sóc en Lluís i tinc 7 anys!

I us envio la meva carta per animar a totes les persones que estan als hospitals (malalts o bé que hi treballen).

Una forta abraçada!  I molts ànims! 

TOT ANIRÀ BÉ!��

Lluís González de la Barrera 


AROA MARIN                                                                                                                                                                     

CARTES AMB EL COR

Amb aquesta carta voldria donar les gràcies a totes aquelles persones que fan que cada dia sigui més fàcil, a vosaltres sanitaris durant totes aquestes setmanes heu passat moments durs, però tot així us heu mantingut forts per seguir donant el millor de vosaltres i cuidant, curant i ajudant a totes aquelles persones més necessitades, i fins i tot posant la salut dels altres per davant de la vostra. A tot el personal de supermercat que encara que sembli que no sense ells ara mateix no tindríem tots els aliments que necessitem. També als transportistes, si no fos per ells se'ns esgotarien tots els recursos. Al personal de neteja per fer possible mantenir el virus allunyat. A tots els professors que encara que estiguin a casa estan programant i preocupant-se per tots els alumnes. A totes aquelles persones que estan darrere del telèfon contestant totes les nostres trucades i els nostres dubtes. En conclusió, a tots aquells que esteu prestant un servei que ens facilita aquest confinament. I sobretot a TU per quedar-te a casa, fer servir les mesures de precaució per no contagiar i no posar en perill a aquelles persones més vulnerables. Cada dia queda menys, ja estem més a prop de vèncer el virus, no us rendiu. No estàs sol@ junts lluitem contra la COVID-19.

KARIN                                                                                                                                                                            

Hola, me llamo Karin, tengo 12 años.
Mi familia y yo vivimos en Barcelona, el motivo por el que le escribo esta carta a usted, es para darle unas palabras de ánimo debido a la situación que estamos pasando de el COVID-19.

Tal vez nunca hubiéramos escuchado las palabras "coronavirus" o "COVID-19", pero ahora estas palabras se ha vuelto normales en nuestro vocabulario.
Por eso, al ser yo una persona que cree en Dios profundamente, este sentimiento hacia Dios me ha ayudado a sobrellevar situaciones difíciles. Sabiendo la dura situación que estamos pasando todos, quisiera darle ánimo a través de unas palabras que se encuentran en un libro muy antiguo (Revelación 21:4) que son palabras que Dios a prometido para el futuro que en parte dice: Dios quitará todas las enfermedades y todo el sufrimiento desaparecerá.

Con la esperanza de que estás palabras puedan servir de ánimo y consuelo.
Quisiera mandarle todo mi cariño y un abrazo a la distancia.

Atentamente Karin.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants