CARTES AMB COR (XVI)

Com bé sabeu, la iniciativa #reptesquecuiden que aquests dies estem liderant des de l'Ajuntament, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, neix per facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

És per això que, aquests dies, a més de les vostres respostes als #reptesquecuiden estem rebent un munt de cartes, vídeos, fotografies, dibuixos, etc adreçades al projecte CARTES amb COR promocionat per Salut i Educació.

I perquè aquests missatges de suport, ajuda i solidaritat arribin a totes les persones ingressades i a tots els professionals que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda, aquí us els compartim:

Avui us mostrem els missatges que ens han fet arribar els alumnes de 2n d'ESO de l'escola Vedruna Girona.


“Benvolguts/des,

Els alumnes de 1r d'ESO de l'Escola Vedruna Girona han fet uns dibuixos que animen a lluitar contra el Covid-19. Us els volem fer arribar per tal de fer-ne difusió i complir amb el seu objectiu.

Moltes gràcies per la vostra feina, salut i molta força!”







































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants