FEM SENTIR ELS APLAUDIMENTS ALS #REPTESQUECUIDEN

Tenim ganes de tornar a sumar-nos als forts aplaudiments que cada dia a les 20 hores omplen els carrers de la nostra ciutat per reconèixer els professionals que aquests dies ens cuiden a tots.

Us proposem que ens envieu algun vídeo o fotografia de la celebració al vostre veïnat de l’aplaudiment de les 20 hores. Ens el podeu fer arribar a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.

Així omplirem les xarxes d’aplaudiments per agrair la dedicació i entrega de totes aquelles persones que estan treballant per resoldre una situació tan excepcional. 

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquí uns quants aplaudiments d'agraïment al personal sanitari, des dels #reptesquecuiden:




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants