PREPARATS PEL #REPTESQUECUIDEN D’AVUI?


Avui hem pensat que val la pena omplir la xarxa de paraules boniques. Us animeu a compartir un comentari ple de caliu perquè les persones que us llegeixen des dels centres sanitaris s’omplin d’energia i es sentin acompanyades?

Podeu deixar el vostre comentari a qualsevol de les nostres xarxes (o a totes elles!). Recordeu que ens podeu seguir per Instagram, Facebook, Twitter i Blogger. No us oblideu d’acabar el vostre comentari amb el hastag #reptesquecuiden i així sempre podrem tornar a rellegir les vostres paraules.

Gràcies per col·laborar!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

Comentaris

  1. Estem amb vosaltres des de la distancia , força i sempre endavant ¡¡¡

    ResponElimina
  2. Una forta abraçada i molta força als sanitaris que vetllen i batallen com grans cavallers per tots nosaltres!!!
    🌈 JUNTS HO ACONSEGUIREM🌈

    Cristina Vila Vivas

    ResponElimina
  3. Nosaltres ho tenim clar! #joemquedoacasa per facilitar que tots els professionals que porteu dies cuidant-nos pugueu superar aquesta crisi el més aviat possible. I a tots els que necessiteu que ara us cuidin perquè esteu recuperant-vos volem enviar-vos una càlida abraçada.

    Anna

    ResponElimina
  4. Tot passa i tot arriba i ni tan sols aquest virus podrà parar la primavera i les ganes que tenim de disfrutar-la. Però ara, toca quedar-se a casa per tos els que ens cuideu cada dia. I aviat, molt aviat disfrutarem dels rajos de sol i ens tornarem a abraçar.

    Clàudia

    ResponElimina
  5. A tots els que esteu ingressats, a tots els que us cuiden, a tos els que ens cuiden, ganes immenses de que quan tot això passi, ens poguem abraçar i celebrar-ho. Ens en sortirem! Segur!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants