SETMANA CINÈFILA ALS #REPTESQUECUIDEN

Tots sabem que una bona pel·lícula ajuda a desconnectar i ens converteix en protagonistes d’històries que d’altra manera, mai viuríem. No us sembla interessant proposar una llarga llista de pel·lícules a les persones ingressades als centres sanitaris per fer-los més curtes les tardes de pluja d’aquesta setmana?

Us demanem que ens recomaneu pel·lícules interessants. Així, entre tots, dissenyarem una llista de propostes per a tots els gustos. Podeu enviar tants títols com us vingui de gust i de qualsevol gènere: històrica, d’aventures, infantil, drama, romàntica, terror, suspens, ciència ficció, comèdia, basada en fets reals, etc. Qualsevol pel·lícula serà benvinguda.

Penseu que cal etiquetar-nos a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden. 

Nosaltres ja comencem a preparar les crispetes!

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquí us deixem una selecció interessantíssima de pel·lícules que hem construït entre tots aquesta setmana!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants