AQUESTA SETMANA ELS #REPTESQUECUIDEN SURTEN AL CARRER

Què tal esteu famílies?

Ara que tots plegats podem sortir una estona cada dia al carrer, de ben segur que heu aprofitat el sol que ha acompanyat l’arribada del mes de maig.

Precisament això és el què us volem proposar aquesta setmana. Que ens compartiu els vostres primers passejos per poder compartir tots plegats aquestes dosis d’aire fresc, de natura, de carrers emblemàtics, d’energia i vitalitat.

Entre totes les fotografies i vídeos que anem rebent anirem reconeixent espais de la nostra ciutat i els seus voltants i podrem compartir una bonica passejada virtual. Recorda d’etiquetar-nos a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.  

Ens acompanyeu?  

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Passegem plegats?


























Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants