CARTES AMB COR (XXVIII)

Com bé sabeu, la iniciativa #reptesquecuiden que aquests dies estem liderant des de l'Ajuntament, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, neix per facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

És per això que, aquests dies, a més de les vostres respostes als #reptesquecuiden estem rebent un munt de cartes, vídeos, fotografies, dibuixos, etc adreçades al projecte CARTES amb COR promocionat per Salut i Educació.

I perquè aquests missatges de suport, ajuda i solidaritat arribin a totes les persones ingressades i a tots els professionals que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda, aquí us els compartim:

Avui us mostrem els missatges de suport que ens han fet arribar l'agrupació Brass Greu i els voluntaris i professionals de l'AECC-Catalunya contra el càncer de Girona

AGRUPACIÓ BRASS GREU                                                                                                                                        


El meu nom es Gabi Mateu. Soc professor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (https://ajuntament.barcelona.cat/conservatori/es) en la especialitat de trombó, i director de l’agrupació Brass Greu (https://gabimateu.wordpress.com/conjuntbrassgreu/) del mateix Conservatori, integrada per alumnes de trombó, tuba i fiscorn. 

Durant aquest període de confinament, una de les activitats que hem realitzat ha sigut la col·laboració amb el projecte #musicdoesntstop (http://musicdoesntstop.com/). Hem realitzat un vídeo amb música de Martin Schippers i Steven Verhelst, on volem agrair a totes aquelles persones que mostren la seva generositat amb el seu treball i esforç diari. També un record molt especial, per aquells que malauradament han perdut a algun ser estimat. En ell han participat tant alumnes actuals del Conservatori com ex-alumnes situats en diferents parts del món que es dediquen professionalment.

Ens agradaria compartir aquest projecte amb tot el personal del centre, pacients i de més persones que estan patint aquesta situació.


Agraeixo la seva atenció per adelantat.




AECC-CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER DE GIRONA                                                                                           


Els voluntaris i professionals de l'AECC-Catalunya contra el càncer de Girona, volem fer-vos arribar el nostre suport, a sanitaris, treballadors i pacients, que durant aquests dies us trobeu en els centres sanitaris i sociosanitaris. 


És per això que us hem fet un petit vídeomuntatge amb missatges d'ànims i suport, esperem que us agradi, i volem recordar-vos que procurem seguir al vostre costat, esperant que aquests dies els passeu el millor possible, i puguem tornar-vos a veure ben aviat.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants