Et sumes als #reptesquecuiden?





Benvingudes famílies i nens i nenes d’arreu!


Des de l'Ajuntament us volem informar d'una nova iniciativa, a proposta de l'Hospital Josep Trueta, plena de caliu humà que vol facilitar la participació a la ciutat de Girona en la proposta conjunta del Departament de Salut i el Departament d'Educació de bategar junts per donar suport a les persones ingressades als nostres hospitals i al nostre increïble personal sanitari.

Com bé sabeu, algunes persones esteu aquests dies a casa, i n’hi ha d’altres que plenes de coratge estan combatent alguna malaltia a l’hospital o treballen en centres sanitaris amb dedicació absoluta perquè mai abans havien viscut una situació tan excepcional. No us sembla que seria una molt bona idea fer-los saber que pensem en elles? Podríem acompanyar-les una estoneta cada dia perquè sàpiguen que estem orgullosos de la seva valentia!

Us convidem a superar un repte cada dia i compartir-lo amb nosaltres. Així, els més grans i els més menuts que estan a l’hospital podran veure’l, comentar-lo i compartir-lo amb vosaltres i així, aconseguir que les hores d’hospital siguin més entretingudes i plenes de bona companyia!

Us convidem a sumar-vos als #reptesquecuiden!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants