Ciutadans de Girona, Ciutadans del Món

L’Ajuntament de Girona  dóna la benvinguda als nois i noies de les Aules d’Acollida de la ciutat.

Aquesta és una activitat de benvinguda a l’alumnat de les Aules d’Acollida. Aquest curs hi han participat 7 centres educatius de Secundària amb un total de 120 alumnes.

Institut Carles Rahola, Institut Narcís Xifra, Institut Santiago Sobrequés, Institut Santa Eugènia, Institut Montilivi, Institut Jaume Vicens Vives i FEDAC Sant Narcís.  
Els nois i noies que hi han assistit són de diverses nacionalitats. Paraguay, Hondures, Gàmbia, Ucraïna, Xina, Regne Unit, França, Marroc, Colòmbia, …  molts d’ells fa pocs mesos que han arribat a la ciutat de Girona i fins i tot al país.  En aquesta activitat a més de rebre la benvinguda a la ciutat tenen l’oportunitat de conèixer els companys i companyes també nouvinguts, d’altres centres.
L’activitat ha durat un matí. Ha començat al Centre Cultural la Mercè on els nois i noies han fet les seves exposicions, després tots plegats han cantat la cançó dels Catarres “Obre els ulls” i fins i tot algú s’ha atrevit a ballar-la!
Posteriorment tots els nois i noies s’han traslladat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona on la 1a Tinenta d’alcalde, Isabel Muradàs els ha donat la benvinguda a la ciutat, a la seva ciutat. Plegats s’han fet una fotografia de grup i per finalitzar l’activitat han fet un recorregut seguint algunes de les llegendes de Girona.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants