3a Jornada d'Intercanvi d’Experiències i Projectes Educatius de Girona

En aquesta edició s'hi van presentar 37 projectes educatius i amb un total de 140 assistents.

La 3a Jornada d’Intercanvi d’Experiències i Projectes Educatius de la ciutat de Girona es va dur a terme els dies 20 i 21 de febrer a l’Escola La Salle. 

La jornada és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona que compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona, dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona i de representants dels centres educatius públics, privats i concertats d’educació infantil, primària i secundària de la ciutat.

El tema de la jornada d’enguany va ser “El tractament de les llengües estrangeres en el sistema educatiu català”. 

Van inaugurar la jornada la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, juntament amb el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Albert Bayot, i el delegat del rector per a l’acció preuniversitària de la Universitat de Girona, David Brusi. 

La conferència inaugural a anar a càrrec de la cap del Servei de Llengües Estrangeres de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Montagut. 

Durant la resta de la tarda de divendres es van presentar experiències relacionades amb el tema central de la jornada.


Per tancar l'activitat de divendres,  els alumnes de l'Institut Santiago Sobrequés i Institut Jaume Vicens Vives, van realitzar una actuació musical.






El dissabte al matí es van presentar públicament alguns dels projectes dels centres i hi va haver un espai de debat per tractar el tema de la jornada, des del punt de vista del docent. Es van fer 4 grups de debat coordinats i conduits per un equip de professorat de la UdG.



L’activitat s’emmarca dins dels objectius de Ciutat Educadora i té la voluntat de fomentar la relació entre els centres i incorporar la visió de la ciutat en les experiències i projectes educatius que porten a terme. Està adreçada als equips directius i personal docent de tots els centres educatius de la ciutat. 


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants