Cinefórum d'Educació

Per tercer any consecutiu, el CEM (Consell Escolar Municipal-Consell Municipal d'Educació) organitza un Cinefórum d'Educació. Les pel·lícules són suggerides per un grup d'experts del Centre Jove de Salut de l'Ajuntament de Girona, i el Museu del Cinema deixa l'espai per passar les pel·lícules i fer el debat. A la primera sessió d'aquest any, es va projectar "Thirteen", una història sobre les addiccions. Fran Calvo, educador social de la Fundació Teresa Ferrer i llicenciat en psicopedagogia, i Carme Fornells, directora del Centre Jove de Salut, van conduir el debat que va sorgir entre les persones assistents a l'activitat.

A la segona sessió es projectarà "No tengas miedo", una història sobre els abusos a adolescents, i Joan Canimas, doctor en filosofia i coordinador científic de l'Observatori d'Ètica Aplicada a l'Acció Social, Psicoeducativa i Sòciosanitària, i Teresa Buenaventura, psicòloga del Centre Jove de Salut, conduiran el debat. Serà el dimarts 8 d'abril de 2014 a les 19 h al Museu del Cinema.

A la tercera sessió es tractaran els trastorns alimentaris, amb una pel·lícula encara per triar. Serà el dimarts 6 de maig de 2014 i més endavant donarem tota la informació.

L'entrada és lliure i l'activitat està especialment recomanada a totes les persones interessades en l'educació: docents, pares i mares, joves, responsables d'entitats de joventut, etc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants