AVUI ESTEM DE CELEBRACIÓ ALS #REPTESQUECUIDEN

Famílies, us volem donar les gràcies per totes les recomanacions de pel·lícules que ens heu fet arribar fins ara. Quines bones estones passarem tots plegats mirant-les! Heu regalat hores d’entreteniment a les persones ingressades.

I per continuar amb bona sintonia, avui us proposem que compartiu amb nosaltres les celebracions que us han sorprès confinats i heu hagut d’adaptar per mantenir l’homenatge.

Segur que per aquí tenim moltes persones que han sumat anys, o han augmentat la família, o han vist donar l’alta a algun familiar malalt o senzillament han tingut un bon dia i ho han celebrat.

Aportar una mica d’alegria i celebració a les xarxes segur que convidarà a les persones ingressades i al personal sanitari a començar a imaginar com serà la seva de celebració quan aquesta situació s’acabi.

Us proposem que compartiu amb nosaltres imatges de les vostres celebracions en confinament etiquetant-nos a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden.  

La festa comença en 3, 2, 1...

Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants