Premi a l'amanida més original


El premi a l'amanida més original del III Concurs d'Amanides organitzat per la Caseta de la Devesa ha estat per a l'amanida de mango "chic and eassy", presentada per en Pau i la Gina Masmartí Arbusé de les escoles Bell-lloc del Pla i Les Alzines de Girona.

Ingredients
Oli bo, mostassa de Dijon, sal, 1 mango madur, canonges, rúcula, enciams rosso, formatge parmesà de la Noucentista!, nous, un pelador.

Elaboració
Ho comprem tot al Mercat del Lleó de Girona.
Rentem la rúcula, els canonges i els enciams. Els possem al bol. Tallem el parmesà en virutes amb ajuda del pelador. Les barregem amb el verd. Obrim les nous, les trossegem i les barregem també. Finalment tallem el mango en làmines i cobrim l'amanida verda, el parmesà i les nous i hi posem la vinagreta feta amb oli bo i una cullerada de mostassa de Dijon. Mmmm... A la mama li encanta! Al papa, també, tot i que a la quarta "forquillada" ja fa "muuuuu"!!! com les vaques: això del verd...!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants