Tret de sortida als #reptesquecuiden!





TRET DE SORTIDA ALS #REPTESQUECUIDEN

3, 2, 1... Comencem!

Donem el tret de sortida als #reptesquecuiden!

Tenim ganes de ser l’altaveu de moltes persones que sabem que voleu mostrar el vostre suport, la vostra admiració i el vostre escalf a totes aquelles persones que aquests dies han de conviure entre llargues hores d’espera a l’hospital o treballant-hi dia i nit amb absoluta dedicació.

És per això que us convidem a superar un repte cada dia i compartir-lo amb nosaltres. Així, els més grans i els més menuts que estan a l’hospital podran veure’l, comentar-lo i compartir-lo amb vosaltres i així, aconseguir que les hores d’hospital siguin més entretingudes i plenes de bona companyia!

Us hi sumeu? Preparats? Aquí teniu el primer repte!

Convertiu-vos en artistes i dibuixeu el que us vingui més de gust. Quan hàgiu acabat, feu una fotografia al vostre dibuix i compartiu-lo amb nosaltres etiquetant-nos a @educacio_gi amb el hastag #reptesquecuiden!


Recordeu que des de l’Ajuntament de Girona, per motius de respecte a la privacitat, tan sols es compartiran públicament aquelles fotografies o vídeos on es garanteixi que no es poden reconèixer els infants menors d’edat o bé aquelles que s’hagi enviat una autorització expressa a educaciogirona@gmail.com fent-hi constar el nom i cognoms del tutor/a legal i el seu DNI com a garantia de l’autorització de l’ús del dret d’imatge de l’infant. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants