Premi a l'amanida més ben presentada


El premi a l'amanida més ben presentada del III Concurs d'Amanides organitzat per la Caseta de la Devesa (Ajuntament de Girona) va ser per la "Flor de primavera", de la Xènia Julià Martorell de l'escola Marta Mata.
Ingredients
3 endívies, enciam fulla de roure, pebrot escalivat, nachos, formatget, olives negres, cuscús, ceba carbassó, pastanaga, 1 grapat d'avellanes, vinagreta (mostassa, oli i sal).
Elaboració
S'ha de coure el cuscús tal com ens indica el paquet, ja que cada sèmola té una cocció diferent. I reservem. Tot seguit, courem les verdures, primer la ceba i, quan estigui tova, afegim el carbassó, també a trossets molt petits, i finalment la pastanaga ratllada. Deixem coure uns minutets i refredem. Triturem les avellanes i les barregem amb totes les verdures, la sèmola i afegim la vinagreta. Posem tota la barreja en un bol, pressionem bé i ho tombem en un plat (en el centre). Rentem l'enciam i les endívies i les escorrem molt bé. Ho posem al voltant de la sèmola, com si fossin els pètals d'una flor. Després els nachos, també com si fossin pètals, i per decorar farem unes abelles amb formatgets i olives negres. Ja està!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants