Novena Jornada de Biblioteques Escolars a Girona


El passat 14 d'octubre, la Biblioteca Just M. Casero va acollir la 9a Jornada de Biblioteques Escolars a Girona.

La jornada d'aquest any es va centrar en un sol tema: la creació d'espais i ambients lectors a l'escola, i com a novetat, la jornada es va allargar fins a les 5 de la tarda.
Per parlar del tema central varem comptar amb la presència de la Marta Roig, bibliotecària especialitzada en la promoció de la lectura i en biblioteques escolars. La Marta ens va parlar de com Habitar la biblioteca i ens va proposar dinàmiques i eines per crear ambients i espais que convidessin a lectura.

Al final del matí la regidora d'educació va fer entrega dels ajuts Activa la biblioteca a les escoles Eiximenis, Pericot, Sagrada Família i Santa Eugènia. També va fer entrega dels ajuts per a Biblioteques Obertes al barri a l'escola Annexa, l'escola Marta Mata i l'institut de Montilivi.
Per la tarda, sis centres varen explicar les seves experiències i bones pràctiques en la creació d'espais de lectura.

També ens varem sumar a la celebració del 50è aniversari de la publicació de Charlie i la fàbrica de xocolata que feien les Biblioteques Muncipals, ambientant la jornada amb elements i personatges del llibre i amb una exposició de llibres de Roald Dah.

Habitar la biblioteca - Xerrada Taller
Propostes al Pinterest
Recull d'experiències d'espais lectors a les escoles







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants