Escultures i poesia


 
Els "Anem a..." són un conjunt d'activitats guiades (itineraris, visites, recorreguts, etc.) que programem des de La Caseta de la Devesa per a tota la ciutadania des de fa ja una bona colla d'anys. El públic assistent és molt variat (joves estudiants, famílies, gent adulta) i, encara que l'activitat és gratuïta, demanem fer reserva de plaça per no sobrepassar el nombre ideal d'assistents.
La programació d'"Anem a..." que hem preparat fins al desembre comença aquest diumenge, 21 d'octubre a les 11 h del matí, als Jardins del Dr. Figueras (darrere de Sant Pere de Galligants) per anar a descobrir unes quantes escultures de la ciutat. En el lloc de trobada, veurem l'escultura dedicada a Anne Frank i, al final del recorregut, a la Rambla, trobarem la que homenatja a Carles Rahola. Entremig, unes quantes més que els Amics de la UNESCO-Girona s'encarregaran d'explicar-nos des del punt de vista artístic -qui les va fer, per què hi són, de quin material estan fetes, etc.- però posant-hi, a més, un toc poètic.
 
Per fer reserva de plaça: La Caseta de la Devesa, tel. 972 221 866, caseta@ajgirona.cat, fins el divendres 19 d'octubre a les 14 h.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Guia turística de Girona per a infants feta per infants